Моноспектакъл Любовта не може просто да отмине на Симеон Владов

Любовта не може просто да отмине

Носителят на ИКАР за „Златен глас“ – актьорът Симеон Владов представя моноспектакъла “Любовта не може просто да отмине” от Радослав Гизгинджиев

Носителят на ИКАР за „Златен глас“ – актьорът Симеон Владов ще ви заведе на едно невероятно приключение наречено “Любовта не може просто да отмине”

Един мъж ще се завърне от чужбина в дома си, за да разбере, че ЛЮБОВТА НЕ МОЖЕ ПРОСТО ДА ОТМИНЕ. И ще говори за любов, за да измами времето. Ще отрича любовта, единствено, за да бъде опроверган от нея.

Носталгия към изминалото време, когато сме били вкъщи; онези, които оставяме зад гърба си и любовта, която отнасяме със себе си в различните краища на света.

„Когато се говори за любов, самото време спира, за да чуе историята. То дори тръгва назад. И онзи, който разказва любовната история по някакъв мистичен начин се подмладява.“

Талантливият Симеон Владов е изключително популярен с брилянтната си кариера в областта на дублажа на филми и сериали. Най-известен е с работата си по „Съдружници по неволя“, „От местопрестъплението: Маями“, „Как се запознах с майка ви“, „Герои“ и „1001 нощ“.

Със сигурност ще разпознаете чудесния глас на Сименон Владов, който е озвучавал световноизвестни актьори като Брус Уилис, Никълъс Кейдж, Майкъл Дъглас, Том Круз, Пиърс Броснан, Силвестър Сталоун и много други.

Симеон Владов е мелодичният глас на радио “Енджой”, а от 2014г. е и основният образ,който играе в моноспектакъла „Любовта не може просто да отмине“ под режисурата на Радослав Гизгинджиев – авторът на пиесата.

Радослав Гизгинджиев е режисьор, сценарист, писател и актьор. Той се справя отлично не само с писането, но и с режисирането, демонстрирайки го непоколебимо в “Любовта не може просто да отмине”.

Радослав Гизгинджиев има награда за поезия като „Изявен талант” с творбата „Метаморфоза на Търсещия” и е един от най-добрите сценаристи на AXN за 2007-ма. Режисьор е на редица филми, сред които са „Сетлосиньо” (1 и 2), “Мисията“АМАЛИПЕ“, “Привидения” и много други.

Можете да гледате Симеон Владов в мноспектакъла „Любовта не може просто да отмине“ в град Казанлък, Дом на културата „Арсенал“, ул. Стара река 2 от 19:00.

Билети можете да си закупите от касите на Дом на културата „Арсенал“ и на касите пред читалище „Искра“ от 19 април. 

Не пропускайте възможността носителят на ИКАР за „Златен глас“ – актьорът Симеон Владов да ви заведе в града, в който ще останете завинаги млади с “Любовта не може просто да отмине” на 27 април от 18:30ч. в малката зала на читалище “Васил Левски” в град Карлово.

Билети може да намерите на касите на читалище “Васил Левски”, които се намират на площад “20 юли” в Карлово от 19 април. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *